Wereld Helpers


Beste healer en medelevende die open staat om deze helende kwaliteit te leren, Op 30 april 2018 hoorde en zag ik dat Venezuela nu zo bankroet is dat mensen massaal naar buurland Columbia vluchten. Moeders die alleen voor hun kinderen zorgen moeten zich met afgrijzen prostitueren om hun kinderen te kunnen blijven voeden. Maar ze doen het uit liefde voor hun kinderen... Stel je dat eens voor.....

Wat kunnen wij doen, wij vrouwen en mannen, moeders, vaders, die alles hier hebben? In periodes geef ik afstands-healingen en iedere keer merk ik dat het mensen mee helpt. Daar kan ik niet omheen. Het is zichtbaar en merkbaar.

Wat ik wilde organiseren is het volgende:
Ik wilde een vaste groep gaan samenstellen van acht à tien healers en meer, die goed op elkaar ingespeeld gaat raken. Eens per drie weken bijeenkomt op de zaterdagochtend in mijn huis aan de Brinkstraat 2 te Amsterdam, van 10.30 tot 12.00uur. Vooraf drinken wij thee en daarna bereiden wij ons voor om met onze gezamenlijke energie een kring van Licht te sturen naar een wereld thema/gebeurtenis wat op dat moment onze aandacht nodig heeft. Ik ben ervan overtuigd dat ook wij geholpen worden met deze healers opdracht om zo op afstand situaties op positieve wijze te kunnen beïnvloeden naar betere leefomstandigheden toe of naar wat nodig mocht zijn.

Inmiddels hebben 10 healers zich aangemeld waaronder ook mensen die dit gaan leren. De volgende data in 2020 waarop wij bijeenkomen zijn de volgende: 4 januari, 1 februari, 29 februari, 21 maart, 11 april, 2 mei, 30 mei, 20 juni, 11 juli en 1 augustus 2020.

Mocht dit je aanspreken stuur dan een bericht dan neem ik contact met je op. Mocht je dit bericht willen doorsturen doe dat vooral.

Met warme groeten, 
Corine