Uitnodiging voor
"Bewust ademen via het Ka-kanaal"

Bewust ademen via het Ka-kanaal.
Rust vinden in en met jezelf.

Wat is het ka-kanaal


Het ka-kanaal is een etherische buis gelegen aan de voorzijde van de ruggegraat. Deze “buis” loopt door het midden van je lichaam vanaf het eerste chakra en mondt uit in het kruinchakra, zo’n 10 cm boven de schedel gelegen.
Het aanleren van de ka-kanaal ademhaling gebeurt in fases. Elke fase heeft zo zijn eigen kenmerken. Omdat de energieën bewuster in de aandacht komen en omdat de aandacht bewuster deze energieën volgt, hebben de geest en het lichaam wat tijd nodig om zich aan te passen. Het is om deze reden wenselijk de oefening te leren in zes bijeenkomsten onder deskundige begeleiding.
Sinds negen jaar beoefen ik dagelijks de ka-kanaal ademhaling en ben bevoegd deze individueel of per groep door te geven. Voel je welkom om hier bij te zijn.

Het vraagt wellicht 5 minuten vóór je de dag begint, maar je kunt het ook op elk gewenst moment van de dag beoefenen, wachtend op de tram, zittend in de wachtkamer of trein bijvoorbeeld. En je kunt de tijd nemen om volledig de aandacht meer ruimte te geven. Hierdoor geef je het gegeven "aandacht"  de functie die het heeft.

Informatie over de docent.
Mijn naam is Corine Kabel (1953)
Ik ben tot healer, aurareader, teacher en natuurgeneeskundige opgeleid te Amsterdam.
Sinds zeven jaar beoefen ik dagelijks de ka-kanaal ademhaling en ben bevoegd deze individueel of per groep door te geven.
Voel je welkom om hier bij te zijn.


Wat heb je aan deze oefening in het dagelijkse leven?

Reacties van deelneemsters/ers:

Het beoefenen van het ka-kanaal heeft mij heel erg geholpen meer bewust te worden van mijn ademhaling en mijn onderbewust zijn. Ook heeft het mij geholpen bij het mediteren, het wordt dan een stuk makkelijker om dieper in meditatie te komen. Ik gebruik het ka kanaal op momenten dat ik merk dat ik te druk ben geweest of behoefte heb aan oplading en ontspanning. Maar ook op momenten dat ik meer bij mijzelf wil komen, of in mijzelf, weet niet zo goed hoe ik dit moet uitdrukken. Je wordt je meer bewust van wat er 'meer' is... Het is een bijzondere methode die veel brengt in je dagelijkse leven, heel fijn! 
Te zijner tijd ga ik zeker nog een keer een bijeenkomst bijwonen ,omdat de chemie van met meerdere mensen het ka kanaal beoefenen heel bijzonder is.

Corine van Campen

26.02.2012
Wat ben ik blij met je mail over het Ka Kanaal!!
Ik heb het gevoel dat wanneer ik er niet bewust mee bezig ben of te weinig ik het gevoel krijg van mezelf verwijderd te raken. Als in de rust en kracht..
Dus ik doe zeker weten mee!!!!
Ik hoop dat je dit vaker zal gaan doen want ik heb het als super fijn en leerzaam ervaren!! en ik merk dat ik het toch te moeilijk soms vind om het echt alleen, vol te houden! Dus elke vorm van extra begeleiding is meer dan welkom!

Shireen

22.10.12
Tot slot wil ik je alvast bedanken voor het begeleiden van mij bij de ka-kanaal ademhalingsoefening.
Door deze oefening ben ik mij nog bewuster gaan voelen.
Tevens ben ik erachter gekomen beter te luisteren naar mezelf;
en dat mijn ideeën(opgeslagen in mijn onderbewustzijn) over aura's en aura's zien,
mezelf voelen evenals de verbondenheid met alles om ons heen, KLOPPEN !
Mijn dank daarvoor !
Erwin

20.06.2012
Dat ik zo blij ben dat ik jou ooit ruim een jaar geleden heb ontmoet, gesproken en veel van je geleerd heb. Daar wil ik je graag voor bedanken! Bedankt..
Ook al ben ik niet bij de Ka Kanaal sessies geweest (mede door werk) probeer ik in contact te blijven met moeder aarde en al dat is. In liefde en vertrouwen. En dat heb ik mede door jou geleerd.
Ik hoop gauw weer een keer bij je langs te kunnen komen, voor een sessie, mijn vertrouwde stoel bij het raam, de kat en thee met koekjes.
Fijne avond en veel licht.

Shireen

Ik vond het een fijne meditatie om te leren, de kakanaal. Ik heb er veel aan gehad en heb het weer voor mezelf verder ontwikkeld en meegenomen in mijn dagelijkse meditatie. Corine legt de methode duidelijk en helder uit, ze is goed in het begeleiden in de meditatie. Ze doet het met humor en zachtheid.
Karin Hogenboom

Het is voor mij de perfecte manier om lekker naar binnen te keren en een moment voor jezelf te hebben. De ontvangst bij Corine is heel warm, je komt in een hele mooie energie binnen, en je voelt je meteen op je gemak.
Het kost daarom ook geen moeite om de boel de boel te laten en heerlijk naar binnen te keren.
Het brengt je tot rust, je voelt ook echt de innerlijke rust terugkeren. Na de sessie hou je ook dit ontspannen gevoel vast. Het is makkelijk toe te passen, als je je gespannen voelt of niet in slaap kan komen. Het werkt echt en ik ben er heel blij mee.
Dankjewel Corine voor deze mooie les en ervaring.

Omira

 

Praktische informatie


Groepsgrootte: maximaal zes deelnemers/sters.
Zes bijeenkomsten op dinsdagavond.

Plaats:
Brinkstraat 2-1
1097 VL Amsterdam

Data

12, 19, 20 januari en 2, 9, 16 februari 2016


Tijd

12 januari, dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur
gaat er weer een groepje van start met maximaal 6 deelnemers/sters.
Deze groep is voor mensen die om een opfriscursus hebben gevraagd en tevens voor beginners.
Weet je van harte welkom!


Kosten: € 95,- incl c.d.

Indien aanvullend verzekerd mogelijkheid tot vergoeding.

Info:
Oorsprong53, Praktijk voor paramedische natuurgeneeswijzen,
healing, aurareading en procesbegeleiding
Lid B.A.T.C.
Tel: 020 - 6943865
Mob: 06 - 23245167
e-mail: corine@oorsprong53.nl