Persoonlijk

Mijn naam is Corine Kabel (1953)
Van 2003-2008 ben ik opgeleid tot aurareader, healer en teacher bij Ranthia, School voor persoonlijke en spirituele groei te Amsterdam.
In zowel de aparte healer groep( 4 jr) en de opleiding zelf werkte ik later als assistente.
Ik heb mij o.a. bekwaamd in het werken met groepen en het hanteren van verschillende leer modellen die leiden tot transformatie en meer bewustwording.


Ik heb diverse vormen van healing en reading geleerd en beheers de basisprincipes van coaching.
Uit dit palet aan instrumenten kan ik putten, bijvoorbeeld voor een eenmalige reading, een aantal healingen of een langduriger traject van procesbegeleiding.

Voorafgaande aan deze opleiding heb ik als assistente gewerkt in het basisonderwijs, vooral met kinderen van vluchtelingen.
In 1992 studeerde ik af als Natuurgeneeskundige. Ik ben tijdens deze studie opgeleid in medische basiskennis, psychologie, iriscopie, fytotherapie, voedingsleer, klassieke homeopathie en bachremedies.


Door mijn levenservaringen van avontuur en plezier, zoeken, vallen en opstaan, mijn moederschap en de opleidingen ben ik mij bewuster geworden wat ik hier op aarde heb te doen. In mijn praktijk wil ik je vanuit gelijkwaardigheid iets aanreiken. Met als uitgangspunt het vinden van je eigen antwoord.

Reacties van cliënten

Wil
Mw. D. Yashina
Mw. B.Schipper
Mw. M.Savi
Angèle
Anneke
Ekie van Koeverden
Lidewij Swemmens-Wagemakers
Shireen Kustner
Cliente
08.10.2017, na een complete chakra reading
Ik wil je hartelijk danken voor het doen van een aura reading voor mij! Ik heb daar heel veel aan gehad en voel veel verandering sinds ik het gedaan heb. Het kernpunt ligt er voor mij in dat ik de mogelijkheid heb gekregen om mij zelf als ware in de spiegel te zien in mijn geheel! Voorheen werd er altijd een deel van mij gezien of behandeld en is het heel anders om dan jezelf opeens in je geheel te mogen ervaren! Geweldig! Dat heb ik als intens en helend ervaren. Alles is dan ook op zijn plaats komen te staan daardoor. Ook de manier waarop je dingen omschrijft is helend, zonder afwijzing zacht en met liefde! Super!

Mw. D. Yashina

09.09.2017, na een proces begeleiding gesprek
Je hebt mij al zo vaak geholpen door mij vragen te stellen die me bij mijn kern brachten.

Mw. B.Schipper

11.09.2017, na een complete chakra reading
Goede herinneringen zijn gebleven na het bezoek aan jou. De grootste waarde zat er voor mij in dat het een bevestiging gaf van de situatie waarin ik me voel.

Mw. M.Savi

In juni 2011 heeft Corine Kabel mijn aura gelezen. Ik heb de hele tekst van de reading letterlijk uitgetypt en tijdens het uitwerken kwam ik er al achter hoezeer de dingen die zij over mij vertelde allemaal zo ontzettend klopten. Alsof de puzzel helemaal in elkaar valt en dat je zelf denkt: natuurlijk, dat ik dat zelf niet heb gezien. Het eigenaardige is dat ik dit kan zeggen omdat ik mezelf heel goed ken, of beter gezegd - zou moeten kennen. Maar op de een of andere manier raak je soms in het leven het contact met jezelf helemaal of grotendeels kwijt en kun je niet verder komen. De reading is een van de eerste stappen op mijn pad om mezelf (terug) te vinden en dan pas kan ik weer verder gaan. Ik geloof erin dat het me gaat lukken en ben erg blij dat ik de reading heb laten doen.

Angèle

“Het uitzetten van de leervraag met Corine was een hele fijne ontmoeting. Met veel geduld, de vragen van Corine en blijven proberen, zijn we tot precies de juiste vraag gekomen. Dat het precies de juiste vraag was werd ook duidelijk in de zes maanden daarna, toen ik in verschillende situaties steeds weer heel direct met mijn leervraag werd geconfronteerd. Zo heb ik de betekenis van mijn vraag echt leren kennen en werd het mogelijk om op een heel diep niveau een verandering teweeg te brengen.”
Dit is in essentie hoe ik het heb ervaren.

Veel liefs Anneke

Wat ik heel fijn vond tijdens je healingen was je liefdevolle aandacht.

Ekie van Koeverden

Ik kan me herinneren dat het uitzetten van de leervraag zelf al bevrijdend was. Het voelde echt dat ik iets neerzette in het universum; “dit ben ik, help mij!” De tijd die ertussen zat, heb ik er maar af en toe bij stil gestaan. Ik heb het gewoon laten gebeuren. Toen we eenmaal gingen oogsten, was die bevrijdende ervaring van het uitzetten nog veel groter. Er was een duidelijke klik tussen mij en het universum. Iets viel duidelijk op zijn plaats, diep binnenin mij.
De leervraag heeft mij vaster met 2 benen op de grond gezet, dan dat ik zonder leervraag zelf had kunnen doen. Althans in hetzelfde tijdbestek. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht.

Lidewij Swemmens-Wagemakers

02.12.2012
Ik wil je heel graag bedanken voor al onze gesprekken, mailtjes ed. Doordat ik jou heb leren kennen en samen met jou bepaalde punten heb besproken ben ik mij meer bewust geworden van mijzelf, mijn interesses, mijn kunnen en het vertrouwen te hebben dat er zoveel meer is en ik kan en mag vertrouwen op mijn buikgevoel en weten. En, natuurlijk dat ik tevens door jou erg geïnteresseerd ben geraakt in een Chakra opleiding.!!!! en alles wat met energiewerk te maken heeft!!

Shireen

18.02.2019, twee weken na een complete chakra reading
Ik voel me rustiger en minder stress. Het lijkt wel of ik iets meer rechtop loop. De pijn tussen het hart chakra en solar plexus is veel minder, bijna weg.
Mijn boosheid wordt minder, milder en ebt weg Ik ben zachter voor mezelf en mijn omgeving.
Slapen soms als een blok en dan weer een paar dagen onrustig. Angstige dromen nemen af sinds de reading.
Ik kijk veel meer van een afstand naar de situaties, relaties, mezelf en dingen die gebeuren en dat is fijn. Dan wordt het makkelijker om los te laten en te vergeven.

Wil

08.02.2020, Hallo Corine, zeker weten dat ik wat aan je reading had, en ook nu, nog steeds heb! Want dat heeft rustig zijn tijd nodig.
Ik heb je advies gevolgd en het gesprokene uitgeschreven. Dat was ook al een goeie manier, je herbeleeft de reading weer en de woorden daalden goed bij me in. Plus: ik kan het teruglezen.
Nu leef ik er mee, resoneert het nog, b.v. wat je me op het einde meegaf, het “vrede krijgen met”, heeft me veel stof tot nadenken gegeven. Daar ben ik mee begonnen, ik wist ook direct dat de andere onderwerpen die door jou benoemd werden, daarna vanzelf zouden gaan volgen en dat gebeurt ook. Ik denk dat ik hier nog wel even mee door kan, omdat ik midden in een bewustwordings proces zit! Enorm bedankt Corine!

Cliente

×