Persoonlijk

Mijn naam is Corine Kabel (1953)
Van 2003-2008 ben ik opgeleid tot aurareader, healer en teacher bij Ranthia, School voor persoonlijke en spirituele groei te Amsterdam.
In zowel de aparte healer groep( 4 jr) en de opleiding zelf werkte ik later als assistente.
Ik heb mij o.a. bekwaamd in het werken met groepen en het hanteren van verschillende leer modellen die leiden tot transformatie en meer bewustwording.


Ik heb diverse vormen van healing en reading geleerd en beheers de basisprincipes van coaching.
Uit dit palet aan instrumenten kan ik putten, bijvoorbeeld voor een eenmalige reading, een aantal healingen of een langduriger traject van procesbegeleiding.

Voorafgaande aan deze opleiding heb ik als assistente gewerkt in het basisonderwijs, vooral met kinderen van vluchtelingen.
In 1992 studeerde ik af als Natuurgeneeskundige. Ik ben tijdens deze studie opgeleid in medische basiskennis, psychologie, iriscopie, fytotherapie, voedingsleer, klassieke homeopathie en bachremedies.


Door mijn levenservaringen van avontuur en plezier, zoeken, vallen en opstaan, mijn moederschap en de opleidingen ben ik mij bewuster geworden wat ik hier op aarde heb te doen. In mijn praktijk wil ik je vanuit gelijkwaardigheid iets aanreiken. Met als uitgangspunt het vinden van je eigen antwoord.

Reacties van cliënten

Marion
Mackey
Pauline
Cliënte J.K.
Cliënte C.C.
Anneke
Cliente
Mw. D. Yashina
Mw. M.Savi
Shireen Kustner
08.10.2017, na een complete chakra reading
Ik wil je hartelijk danken voor het doen van een aura reading voor mij! Ik heb daar heel veel aan gehad en voel veel verandering sinds ik het gedaan heb. Het kernpunt ligt er voor mij in dat ik de mogelijkheid heb gekregen om mij zelf als ware in de spiegel te zien in mijn geheel! Voorheen werd er altijd een deel van mij gezien of behandeld en is het heel anders om dan jezelf opeens in je geheel te mogen ervaren! Geweldig! Dat heb ik als intens en helend ervaren. Alles is dan ook op zijn plaats komen te staan daardoor. Ook de manier waarop je dingen omschrijft is helend, zonder afwijzing zacht en met liefde! Super!

Mw. D. Yashina

28.12.22 Reactie Reading.
Ik zat net te denken in de auto dat je het heel mooi hebt gedaan.Thema’s benoemen waar ik ongemakkelijk bij werd, maar er niet te veel op in gaan. Daardoor heb ik fysiek ervaren waar ik nog aandacht aan mag besteden omdat er spanning vandaan komt. Mooi hoor, hoe je het hebt verwoord en aangepakt.

Pauline

11.09.2017, na een complete chakra reading
Goede herinneringen zijn gebleven na het bezoek aan jou. De grootste waarde zat er voor mij in dat het een bevestiging gaf van de situatie waarin ik me voel.

Mw. M.Savi

23.09.22 Reactie Healing.
Je kan zeker goed luisteren en de juiste vragen stellen. Ik ben blij met jou en je genezende krachten en het bij me kunnen zijn.

Mackey

“Het uitzetten van de leervraag met Corine was een hele fijne ontmoeting. Met veel geduld, de vragen van Corine en blijven proberen, zijn we tot precies de juiste vraag gekomen. Dat het precies de juiste vraag was werd ook duidelijk in de zes maanden daarna, toen ik in verschillende situaties steeds weer heel direct met mijn leervraag werd geconfronteerd. Zo heb ik de betekenis van mijn vraag echt leren kennen en werd het mogelijk om op een heel diep niveau een verandering teweeg te brengen.”
Dit is in essentie hoe ik het heb ervaren.

Veel liefs Anneke

februari 2021, Naar aanleiding van een healing: Het gaat goed, ik voel me rustiger. Concentreer me op mijn eigen dingen en niet de hele dag me vergelijken met anderen! Winst!!! Enorm! Dank je wel!

Cliënte C.C.

april 2021, Naar aanleiding van een gesprek en healing: Ik denk, dat jij een (pijn)puntje hebt aangeraakt en liet merken dat deze onvrede met mezelf er gewoon mocht zijn. Onvrede en schaamte over mijn eigen opstelling en gedrag hoeft niet weggestopt te worden (Maar dat probeerde ik al jaren) Dat heb jij met je helende handen beter gemaakt. Zo is het negatieve (oud) zeer veel minder geworden!! Dankjewel hoor!

Cliënte J.K.

02.12.2012
Ik wil je heel graag bedanken voor al onze gesprekken, mailtjes ed. Doordat ik jou heb leren kennen en samen met jou bepaalde punten heb besproken ben ik mij meer bewust geworden van mijzelf, mijn interesses, mijn kunnen en het vertrouwen te hebben dat er zoveel meer is en ik kan en mag vertrouwen op mijn buikgevoel en weten. En, natuurlijk dat ik tevens door jou erg geïnteresseerd ben geraakt in een Chakra opleiding.!!!! en alles wat met energiewerk te maken heeft!!

Shireen

03.01.23 Reactie Nieuwbrief:
Lieve Corine bedankt voor de mooie brief. De schoonheid,de puurheid van je intentie om ons mee te nemen op jouw liefdevolle reis.

Marion

08.02.2020, Hallo Corine, zeker weten dat ik wat aan je reading had, en ook nu, nog steeds heb! Want dat heeft rustig zijn tijd nodig.
Ik heb je advies gevolgd en het gesprokene uitgeschreven. Dat was ook al een goeie manier, je herbeleeft de reading weer en de woorden daalden goed bij me in. Plus: ik kan het teruglezen.
Nu leef ik er mee, resoneert het nog, b.v. wat je me op het einde meegaf, het “vrede krijgen met”, heeft me veel stof tot nadenken gegeven. Daar ben ik mee begonnen, ik wist ook direct dat de andere onderwerpen die door jou benoemd werden, daarna vanzelf zouden gaan volgen en dat gebeurt ook. Ik denk dat ik hier nog wel even mee door kan, omdat ik midden in een bewustwordings proces zit! Enorm bedankt Corine!

Cliente

×